AHLAN WASAHLAN

UKHWAHFILLAH

JAZAKUMULLAHUKHAIRAN JAZA'

JOIN US TODAY!! BE AMONG US!! WE ARE PROUD TO BE AMONG THE JUTAWAN FAMILY. LETS SHAKLEE

Thursday, April 16, 2009

T A G D A R I H A N A N

iN THE NAME oF ALLAh tHE ALL mIGHtY...

Hehehe..lame tol tak update..dalam plan byk je benda nak tulis n shere di sini..Tp, kalu online..sempat tambah link blog kengkawan..bagus gak ade bl
og ni, at least..yang jauh kita dekatkan..yang dekat kita serasi2 kan..bila dah dekat n serasi, pasti ukhwah utuh bersemi...echewaaah..byk plk intronyer... To hanan, thanks tag k.pah..akceli, byk kali dah bace soklan ni dr blog org lain..huhuhu...buat je lom lagi..haa..This time.tibe turn kak pah pulak nak jawab....

1. anda rasa anda hot?
Hot? pagi2 td mungkin la k
ot..fasal cuaca cerah je..Nih dah petang ni..cuaca Jo-un a.k.a mendung nak hujan...so..tak hot manelah...Sejuuuukk lagi ade...(hujan seda turuuun...)
2. Upload gambar kegemaran anda?







Gambar2 nih sweet fasal ade unsur2 'like Abah like son+like Ummi Like son'..

3. kenapa anda suka gambar ini?

Mesti rrr suke lagi bangga..hehehe...Muhammad Harussani ade rupa abah+Umminya...Lagi 1..ni kenangan kiteorg gi Cameron Highland sefamily...leeetih..tp best...2nd time travel jauh bersama...Hehehe...macam explorace pon ader...

4. bila kali terakhir makan pizza?

Hemm....tahun lepas...huhuhu...mase umo sani dlm 8months ++ kot..., so,far belum n tak teringin lagi nak makan...Fasal,kalu gi derak..biase kiteorang lapar nasik lah...hehehe

5. lagu terakhir yang anda dengar?

tadi kat school pasang lagu Hijjaz 'Dia Kekasih Allah'..Best sgt lagu nih..about Cintakan Rasulullah...Ingat nak tayang kat budak2..tp, tak dan masa pulak...InsyaAllah, lain kali lah ank2 murid, ustazah pasang...

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

melayan telatah sani..satni je, die mintak betulkan kereta mainannya...sani cakap; "Abut...Abut..." (tercabut..tercabut...) sambil menunjukkan stereng kreta mainannya yg tercabut....So, kenelah saye betulkan..sebelum die merajuk...hehehe

7. selain nama sendiri, anda suke dipanggil dengan nama apa?

******A Y A N G from Habib fuadi (My husband la tu..)


*******U M M I from my son


******U S U drpd anak2 saudara saye+adik beradik..


*******I P A H from my cousins+pakcik+makcik from both side


*******U S T A Z A H @ T E A C H E R from my students...


*******T I P S from my friends...ex maahad (dak pompuan la, besanye..)


*******T i P A H from my best friend Siti Khadijah Densibali+Nursaliza Ali, ex-maahad yg lain


*******K A K P A H panggilan drpd member2 sejak di matrik dulu (GRiMiS) n main campus,gombak...


*********L A T I P A H @ P A H panggilan dr ipah duai n mak mentua saye..

8. tag lagi 6 orang?

1) kak Ishamizu

2) Kittun

3) Suhail

4) Nico

5) Kak Hana PKPIM

6) Cikgu Aliya

9. siapa no 1 pada anda?

Senior saya masa di maahad dulu..walaupun, die tak dok asrama..tapi die baik sangat..soft spoken+bijak...

10. orang no 3 ada hubungan dengan sesiapa?

kenal mase di matrik..saya dolu2 aktif dengan pkpim pusat..suhail nih..pimpinan pkpim kat mciium...

11. kata sesuatu mengenai orang no 5?

kak hana..jemputlah ke blog saye..saya selalu ikuti blog akak...Baby sihat? dah pandai ape?...Bila nak tambah lagi?hehehe...

12. bagaimana pula orang no 4?

hai,nico..ko kalau rajin...jawab le tag nih...P/S: Bile nak kawen?

13. pesanan kepada orang no 6?

salam perkenalan cikgu...smalam saya ziarah blog cikgu...byk entri cikgu yang saya baca..entri cikgu best fasal memberi kesan kepada pembaca..tahniah ye..teruskan berblog..saya percaya..ramai viewer yang menantikan update drpd cikgu...Ilalliqa' wassalam


Alhamdulillah..siap gak jawab tag nih...Thanks again buat hanan dan kengkawan yg sudi menjawab tag di atas..


WaAllahu'alam

6 comments:

::: HaNiEs z.M.i ::: said...

cepatnye siap! bagus2 =)

izuan murat said...

Salam Latifah..
Thanx bg tag n sudi linkkn blog akk ni..akk pon dh link blog Latifah.:)
Tp akk dh pnh wat tag ni, tp ada masa akk wat lg yer...;)
Awk skrg kt Kelantan ke?

Taufik Shukri said...

haha... besok tipah...

INSPIRASIHANA said...

latifah...thanx sebab sudi tag akak...insya Allah...kalau free nanti akak jawab tag latifah yer....(",) thanx juga sudi link kan akak dalam blog latifah...akak akan link kan latifah dalam blog akak yang lagi satu sebab latifah dah jadi ummi kan..jemput ke blog akak di http://hannakids.blogspot.com utk berkongsi pengalaman membesarkan anak....syukran...

KiTTuN said...

Salamz Atif,
Terima kasih tag, follow blog, link kittun ya.
InsyaALLAH kalau free kittun jawab semua tag2 yg diberikan. Sekarang sis Atif kat KB ya? bolehlah jumpa.

L A T I F A H S U L E I M A N said...

salam buat semua..
terima kasih ye..meninggalkan sedikit coretan disini...thanks jugak sebab sudi meluangkan masa reply tag yang diberi..jazakumullahikhaian jaza'..

kak hanan: hehehe..see da leg laa..

kak izuan: takpe arr kak kalau dah penah buat..saya tag tu, sebab akak antara insan yang sayan ingat n ikuti perkembangan drpd jauh..

nico: thanks eh, nak jawab gak...walaupon aku rase ko mesti kate..natahape2 lah tipah nih..huhuhu

kak hana: insysAllah..saya akan ziarah blog akak yang hanna kids tu..n hajat nak link kan jugak disin, insyaAllah..menanti kelapangan masa, insyaAllah...

KiTTUn: Saya di tanah merah lagi..dok sini sebab mengajar di sk ipoh..InsyaAllah cuti sekolah bulan 5 ni, saya gi maktab kota bharu..Hmm..boleh lah plan jumpa masa nih, insayaAllah... kittun, bg la email awak..nt saya infom ontact no n kita plan macam mana..ok tak?

ni email saya: walimah2003@yahoo.com

p r e v i o u s L i N K s

Blog Widget by LinkWithin