AHLAN WASAHLAN

UKHWAHFILLAH

JAZAKUMULLAHUKHAIRAN JAZA'

JOIN US TODAY!! BE AMONG US!! WE ARE PROUD TO BE AMONG THE JUTAWAN FAMILY. LETS SHAKLEE

Monday, January 28, 2013

MAHU KURUS!!!!

Bismillahirrahmanirrahim..


Bersiaran laagi kita..Alhamdulillah..

Apa kabar semua?..Sihat dak? Ceria dak?..Happy dak?..Takmo sedih2 ye..Kenapa bermuram durja? Risaukan berat badan?..isyk isyk isyk isykkkkk

Jangan risau-risaulah..Che'Pah ada good news ni..Shaklee menyediakan Alternatif dan Remedi untuk sahabat2 yanag berhajat nak turunkan berat badan...Kita ada SOY LECHITIN, HERBLAX, CINCH, CINCH TEA..kombinasi yang tepat untuk kurus.. 


Secara Ringkas, Che Pah perkenalkan pada anda semua. Klik pada gambar di bawah untuk paparan imej yg lebih Optimum.

JOM KITA!..Contact Che'Pah for more details oke @ 0142982830




Untuk viewers yang berminat join contest..JOM klik SINI

Masih tercari-cari Kolagen paling sesuai..klik di SINI











TESTIMONI






Saturday, January 26, 2013

ENTRI KHAS: JOM KITA REFLEKSI



In the Name Of Allah..The All Mighthy..

Assalamualaikum..Salam 1 malaysia..



Hari ini..Che'Pah nak buat satu entri refleksi..Mudah-mudahan, entri yang ringkas ini, dapat membuka minda dan hati kita semua agar menjadi insan yang lebih positif dalam hidup sehari-hari. Dapat mengubah woldview dan perspektif kendiri..agar kita semua dapat membuat transformasi diri kearah yang lebih baik lagi, insyAllah.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Orang kita mmg bijak dan semakin bijak..Segala wang ringgit yang di labur dan dikeluarkan pasti untuk manfaat dan impak jangka panjang..Biar berbaloi-baloi!! Biar puas hati!! Sbb kita semua taknak menyesal dikemudian hari.

Sebb tu Che'Pah tak hairan..sekali publish Iklan, ramai yang call nak rembats satu..Katanya lama dah mencari produk Shaklee..Mahal perkara kedua mereka kata..tetapi kesan nya..Hanya 1 perkataan : MARVELOUS

Ini Bukan kata Che'Pah..Mereka yang kata..

Yang Syoknya, boleh guna untuk seisi keluarga. Dari yang veteran, belia, remaja hinggalah yang kanak-kanak..Baby pon dapat manfaat sama daripada susu ibu mereka.

Bagi yang tak senang atau kurang senang, ANDA jangan peliks atau marah dengan mereka yang obses dgn SHAKLEE..Ada yang nak cantiks dgn SHklee..Ada yang nak ramping dengan SHaklee, Ada yang nak lebih sihat dengan Shaklee..Ada yang nak kekal rasa muda dengan Shaklee...

 Mereka ini bukan omongan kosong..mereka ini bukan mulut manis sebab nak jual barang.. Mereka ini sebenarnyan bermula hanya sebagai pengguna biasa sama macam Che'Pah..Bermula dari saja nak cuba2..

Bila kita cuba..kita nampak hasil..nampak perubahan..Maka kita semua termasuk Che'Pah semakin menebal rasa cinta..KIta semua, termasuk Che'Pah Rasa terpanggil dan bertanggung jawab nak share dan kongsikan dengan anda semua..

Kami tak condem ubat2an dipasaran..kami tak condem ubat2an di hospital..kami hanya tampil berkongsi pengalaman biar anda semua tersedar bahawa banyak juga pilihan yang lebih selamat untuk kita lebih sihat..




DOktor2 para saintis dan ahli farmasi yang Che'Pah semua hormati..anda semua jangan lah makan hati nahh..takut2 semua rakyat malaysia ni sihat takdak penyakit hingga  hilang pekerjaan sebab semua rakyat Malaysia consume Shaklee...Haiiiihhhhh...tidak..tidak..tidak...

Anda semua kena dan WAJIB percaya yang rezki Allah bagi..Allah jua yang tetapkan..memang cukup untuk semua hambanya..terutama yang tak kenal erti putus asa mencari.

Dan dengan kebijaksaan yang Allah bagi ni..maghilah kita pakat saling menghormati..Setiap yang Allah cipta atas bumi mmg pasti ada manfaatnya yang tersendiri..Apa yang terdapat di SHaklee juga semuanya dihasilkan daripada kajian terperinci pakar-pakar kami keatas sumber2 semulajadi yang Allah cipta ini..



Uniknya kami kerana tiada bahan dadah dan sintetik. Semuanya dipastikan semula jadi..Malah, DI Malaysia , suplimen Shaklee ini telah disahkan HALAL.. Maka tidak hairan, ramai yang memilih Shaklee kerana ianya HALAL, SUCi, SELAMAT, BERKESAN, dan SEMULAJADI.




Baiklah , cukup setakat ini..MInta maaf jika ada yang terasa hati.. Bukan niat nak berkelahi..tetapi meluahkan apa yang dirasa dalam hati dan aqli.

Mudah-mudahan, entri spontan ini membuka mata hati dan nurani sahabat-sahabat dan sanak famili yang Che'Pah kasihi..

Duit bukan segala ya..Tetapi berapalah nilai duit jika nak dibandingkan dengan nikmat sihat dan usia yang kita nikmati.. 

waAllahu'alam

SALAM SAYANG..SALAM HORMAT dari Che'Pah dan team Shaklee.




BE WITH US !! BE AMONG US!! LETS SHAKLEE

SMART CHOICE: GET CLEAN WATER SHAKLEE


In the Name Of Allah..The All Mighthy..

Assalamualaikum..Salam 1 malaysia..


Apa Khabar Semua? Selamat Berhujung minggu ceria, sihat dan cergas bersama keluarga tercinta.. Hari ni Che'Pah nak perkenal Salah satu produk Shaklee yang marvelous lagi..Panapis air Moden..atau namanya GET CLEAN WATER. 

Smartnya produk Shaklee yang ini, kerana sifatnya yang mobile atau mudah alih..Seperti jag air. Oleh itu, ia boleh diletak dan dibawa kemana-mana terutama ketika travel. Jadi, Tak perlu nak beli air minuman/mineral lagi di stesen minyak atau mana2 mart. Sebab anda dah ada pilihan bijak yang lebih menjimatkan dengan GET CLEAN WATER Shaklee ini..Hanya Masukkan air paip..dan semudah ABC 123, air sedia dituras dan boleh diminum dengan SELAMAT!!


Ok.Jom kita kenal produk ni lebih dekat:




 GET CLEAN®  WATER


Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

sila klik pada gambar untuk penglihatan yang optimum




Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.


Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat?
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!





Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama




Pilihan Bijak!

Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

                                    sila klik pada gambar untuk penglihatan yang optimum



KEISTIMEWAAN GET CLEAN WATER SHAKLEE


SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.




PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.




HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.


MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


Get Clean Water Pitcher Shaklee ada penanda aras berapa kegunaan kita dan bila kita perlu tukar filter.. Kini, kita tidak perlu risau terlupa atau tidak perasan sebab kita akan  sentiasa nampak.. 


Oklah kawan-kawan dan pengunjung setia semua..Setakat ini dahulu yang dapat Che'Pah Kongsikan. Sebelum pengundur diri, Che'Pah nak jemput anda semua menyertai VIVIX GIVE AWAY CONTEST Che'Pah disini. Sudi-sudikan ya kerana Hadiah utama yang LUMAYAN BEST dan 10 hadiah saguhati pon syok juga. Anda semua mempunyai peluang besar sebagai salah seorang pemenang yang Che'Pah cari..JOM!!!


Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk free konsultasi apabila membuat belian dari saya.

CONTACT CHE'PAH di 0142982830
sid id:913411
Fb page: Vita Lovers
Fb profile: Latifah Suleiman

Friday, January 18, 2013

VIVIX GIVE AWAY CONTEST 2013

Bismillahirrahmanirrahim...

Lets Join Us!!




Bersempena dengan MAULIDURRASUL Yang bakal menjelma ini..Secara Rasminya Che'Pah ingin mengumumkan GIVE AWAY CONTEST buat customers yang disayangi .

Contestnya Saangat Mudah. Tetapi Hadiahnya..Lumayannn!!! Berbaloi2 buat anda semua..InsyaAllah..


Ini langkah-langkah yang perlu anda buat:

1------ Mesti ada FB account (WAJIB) dan blogs (optional)

2------Membuat pembelian mana-mana produk SHAKLEE dengan ChePah sebanyak RM 230 (ini paling minimum..Lebih pon takpa. Total RM 230 ini dalam 1 resit dan TIDAK termasuk kos pos ya.)

3------Tekan LIKE di page fb kami: Vita Lovers

4-------Kemudian, Pilih dan Klik pada Shows Newsfeed (atau dlm B.Melayunya: Paparan Suapan Berita) 

3------Snap/Capture/ Ambik 1 gambar anda bersama Mana-mana produk SHAKLEE yang paling anda minati dengan gaya/pose yang paling kreatif! (pastikan menutup aurat,original dan tak menimbulkan kontroversi)

4------Pada setiap Gambar tersebut, Catatkan mengapa anda jatuh cinta dengan SHAKLEE (tidak lebih daripada 10 patah perkataan. Pastikan slogan anda paling kreatif, outstanding dan original)

5------Post Gambar tersebut pada Wall peribadi FB anda.

6------Post Gambar tersebut di page fb kami: Vita Lovers

7--------Invite/Promo Rakan-rakan Anda untuk LIKE page fb kami : Vita Lovers 

8--------Minta sokongan rakan-rakan anda untuk LIKE gambar yang anda Post tersebut di wall FB page  kami : Vita Lovers 

9------Promote url/link Give away contest ini di Wall FB anda (WAJIB) dan di blogs (optional).

10-----Patuhi syarat2 penyertaan.




SYARAT-SYARAT PENTERTAAN:

-Setiap Penyertaan adalah asli dan bukan diciplak atau diambil daripada mana-mana pihak lain.

-Penyertaan adalah layak bagi setiap pembelian RM230 dan ke atas dalam 1 resit (tidak termasuk kos pos)

-Bagi Pembelian yang bernilai/berjumlah sekali ganda drpd nilai diatas, dalam satu resit (cthnya RM 460)..Anda layak untuk menghantar 2 penyertaan.

-Bagi pembelian yang bernilai RM 550 dan keatas , dalam satu resit (tidak termmasuk kos pos). Anda layak menghantar seberapa banyak penyertaan yang anda suka. (namun hanya 1 penyertaan yang layak dimenangi)

-Bagi mereka yang sudah berdaftar menjadi Ahli SHAKLEE, syarat melayakkan anda menyertai dan memenangi Give Away Contest ini; ialah setiap uv yang terkumpul daripada belian tersebut milik penganjur. Ini bermaksud, anda masih layak mendapatkan/membuat belian dengan harga ahli anda tetapi menggunakan id penganjur .

-Bagi mereka yang belum berdaftar Ahli SHAKLEE, anda berhak menyertai Give Away contest ini dengan harga promosi special daripada Che'Pah.(just ask me ok)  

----Jika sekiranya anda berminat Untuk mendapatkan harga Ahli; anda boleh register membership dengan Che'Pah beserta bayaran keahlian RM65. Kos ini akan dikira/ dimasukkan dalam jumlah belian anda..(Yuran keahlian adalah PERCUMA jika item belian anda tersebut bernilai 200 UV).  

(****Mereka yang mendaftar keahlian dengan Che'Pah akan automatik mendapat 10 markah bonus percuma).



-Hanya terbuka kepada Serious Buyer / Pelanggan yang benar-benar ingin membuat pembelian.

-Hadiah tidak akan ditukar dengan wang tunai,

-Bagi isteri-isteri dan anak-anak sila dapatkan kebenaran para suami dan ibu bapa anda.

-Keputusan Hakim adalah muktamat.

-Pemenang-pemenang akan dikira berdasarkan kiraan LIKE paling banyak (pada gambar anda yang di post di page Vita Loversgambar paling kreatif dan catatan paling menarik.

----Setiap penyertaan (gambar dan catatan) tersebut adalah menjadi hak milik penganjur dan dilarang dari diterbitkan semula atau diguna pakai tanpa izin penganjur.

(****Mereka yang mendaftar keahlian dengan Che'Pah akan automatik mendapat 10 markah bonus percuma).

-Senarai Pemenang akan diumumkan pada 31 MAC 2013 di Page Fb kami : Vita Lovers dan juga Blog penganjur: www.latifahsuleiman.blogspot.com

-Para pemenang hendaklah memberi maklum balas dengan menghubungi pengajur untuk tuntutan hadiah dalam tempah 14 hari bekerja.

-Tarikh tutup Penyertaan30 MAC 2013 (jam 12.00 malam, hari SABTU)



HADIAH UTAMA: Suplimen Versatile Shaklee VIVIX
(Jimat RM 475)


dan juga 10 HADIAH SAGUHATI Misteri untuk dimenangi.

Tunggu Apa lagi?? 

Kerana ANDA YANG KAMI CARI !

Bertindak sekarang . 

Sms @ Whatsapps Che'Pah di talian 0142982830



waAllahualam

Wassalam


Wednesday, January 16, 2013

Listen! Listen! Listen!

Bismillahirrahmanirrahim

Hai semua..Sihat tak?..Ceria tak?...Senyum.
Che'Pah sentiasa doakan anda semua sihat walafiat,insyaAllah..lebih2 lagi yang dah start consume Shaklee..Mudah-mudahan anda jumpa cinta sejati anda dengan kami..

Ok. 
InsyaAllah hari ni..Che'Pah nak share fasal Collegen.



SHAKLEE COLLAGEN POWDER aka SCP
------------------------------------------------------------------

Apa itu Kolagen?

Kolagen adalah merupakan protein yang paling banyak terdapat di dalam badan manusia. Ia menyumbang kepada kira2 75% berat dalam kulit yang sihat. Tahap kolagen yang sihat menyerlahkan rupa yang sihat dan menampilkan susuk tubuh yang muda.



Bagaimana Jika Kolagen dalaam tubuh kita berkurangan?

Pengurangan kolagen menyebabkan pembentukan kedutan dan munculnya tanda2 penuaan lain seperti
  1. Kulit berkedut, kering dan melayut
  2. Kuku rapuh dan tidak kukuh
  3. Rambut halus dan gugur

OLEH hal yang demikian, masalah pengurangan kolagen dalam tubuh kita dapat diatasi dengan pengambilan secara konsisten KOLAGEN SHAKLEE (SCP)



Bagaimana KOLAGEN SHAKLEE (SCP) bertindak?

  1. ANTI PENUAAN
    Mengurangkan liang pori2, kedutan dan garis2 halus yang kelihatan.
  2. MENGHIDRATKAN
    Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan berkupas pada muka.
  3. MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT
    Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan.
  4. MELICINKAN
    Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit.
  5. MENYUBURKAN
    Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar.
  6. MENCERAHKAN
    Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit.
  7. MENEGANGKAN
    Membantu menegangkan dan menganjalkan payudara.

EXTRA BONUS:
  • dapat membantu menyokong kesihatan sendi dan menguatkan tulang. 
  • dapat membantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut.
Gambar di atas adalah gambar salah seorang pengamal Shaklee Collagen Powder. Gambar tu tidak bermake up. Natural Beauty. Hanya sedikit eye liner dan lip balm utk menambah seri.


Sharing Che'Pah.
(testimoni diri sendiri)

Alhamdulillah..untuk makluman semua, Che'Pah pon sama2 terjebak consume SCP ni. Lebih2 lagi last month (dec 2012) promo SCP..kak pah pon sambar 3 terus, selebihnya jual kpd customers..

Yang marvelousnya, cepat jugak Che'Pah rasa penangan hebat SCP daripada segi kulit..semakin gebus, halus mulus dan hilang stracth marks di perut. Rambut pun semakin bermaya dan lembut.
Kemudian, daripada segi sendi dan lutut bertambah Sihat!..ALmaklum baru buka sekolah..kelas duduk di level paaling atas..Tangga yg curam dan tinggi memang menyakitkan kaki,lutut dan urat berhaari-hari!! Tapi, Che'Pah perasan, semenjak consume SCP, sakit lutut dan lenguh-lenguh kaki Che'Pah naik turun tangga hari-hari semakin berkurangan!! Marvelous!!!! Marvelous!!! Alhamdulillah, dengan Izin Allah..Cepat SCP ni bertindak balas dalam tubuh Che'Pah walaupon masih kotak pertama SCP ketika itu.

   1 lagi kes. Actually, bermula Che'Pah consume alfalfa..healing crisis yang Che'Pah hadapi ialah period yg pendek (5-6hari). Sdgkan sejak remaja,kitaran haid Che'Pah cukup 28hr dan bila period tempohnya 14 hari..Jadi rasa mcm tak best,kalau2 msh banyak darah kotor yg masih berada dalam tubuh sbb selama ini mmg period 14hr(1st week pngaliran tenat)..so,Che'Pah try stop alfalfa bila Che'Pah start COLLAGEN.Sekarang sudahpon masuk kotak kedua.

Kesan drpd Consume COLLEGEN. Period Che'Pah awal seminggu. Dan pengaliran tenat mmg sangat tenat sehingga kluar banyak gumpalan2 darah! (Which is luar biasa tenatnya) Alhamdulillah! Mmg sgt lega..
Mudah2n ini petanda yg baik. Sangat runsing bila membaca ttg cists ,fibroid, cancer and anything related it .
Nauzubillahimin zalik.

LOVE COLLEGEN♥ LOVE SHAKLEE♥


Itu antara testimoni Che'Pah sendiri..InsyAllah.Che'Pah akan still maintan bersama SCP . Anda bagaimana? JOM KITA 


Contact Che'Pah untuk maklumat lanjut: 0142982830


(Sid id 913411)




Untuk pengunjung-pengunjung setia..Che'Pah ada buat GIVE AWAY CONTEST..JOm lah Join..LUMAYANNNN..Klik SINI ok. Thanks



waAllahualam

wassalam

Monday, January 14, 2013

JOM TRANSFORM!!

Bismillahirrahmanirrahim..


Salam sayang semua..Salam mesra..Salam Ukhwah..Salam 1 Dunia..Salam Satu Malaysia..
Apa khabar pengunjung setia blog Che'Pah..
Che'Pah doakan semuanya sihat dan ceria di samping insan2 terchenta..


Alhamdulillah..Che'Pah sihat..malah laagi sihat..Sbb skrg Che'Pah dah mula consume Advance Joint Health Tablet (AJHT) untuk kesihatan sendi dan OSTEMATRIX untuk kesihatan tulang.

Anda macam mana?

EH,hari ni Che'Pah nak share lagi..share dengan pengunjung tersayang semua..
tapi sebelum tu..Jom singgah sini jap. Klik  SINI

-----------------------------------------------------------------------------------------------



VITAMIN C 500mg dan CHEWABLE VIT C 100mg Shaklee adalah produk favourite dan kecintaan Customers kami krn kesannnya yg Marvelous!!♥

Namun, sehingga kini kedua2 Vitamin C ini masih ketiadaan stok di HQ Shaklee.

TAHUKAH anda yang anda masih ada pilihan yg sama efektifnya♥



Option 1 : NUTRIFERON
Meningkatkan sistem imun tubuh agar kuat daya tahan penyakit.
Berbentuk serbuk. 30 sacht per box.


Maklumat lanjut boleh klik sini ok. 


Option 2
GARLIC COMPLEX 
Membina Antibodi semulajadi dalam tubuh supaya tangkas melawan penyakit.
Ianya selamat untuk kegunaan jangka masa panjang untuk menghalang penyakit berjangkit seperti selsema, kulat, kuman, virus, dan yis candida.

Garlic complex jugak dapat menghalang alergi seperti hidung yang sensitif, sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis.

Berbentuk tablet♥ sebanyak 60biji sebotol.



Oleh itu, USAH bersedih jika vitamin C tiada, kerana Shaklee menyediakan alternatif terbaik utk anda pilih♥

JOM SHAKLEE♥


call@sms Che'Pah di 0142982830


(id 913411)


''Manusia senantiasa berusaha yang terbaik untuk mendapatkan kesihatan yang cemerlang..Namun, berpeganglah bahawa sebaik2 baik penyembuh hanyalah ALLAHU Subhanahu wataala..

Maka pastikan usaha kita senantisa juga seiring dengan doa, harapan dan tawakkal kepadaNYa''.



waAllahu'alam

Saturday, January 12, 2013

lagi kisah Untong!!

Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Allah, Hanya padaMu aku bermohon dan bertawakkal...


Assalamualaikum wbt. Salam Sejahtera. Salam 1 Dunia. Salam 1 Malaysia.




How's everyone? Sihat kah? Ceria kah? happy Ka? sedih kah? sakit kah?..walau apapun kondisinya, ucapkan Alhamdulillah..

Che'Pah doakan, sahabat-sahabat semua sihat walafiat dan gembira sentiasa disamping keluarga tercinta. Alhamdulillah, Che'Pah Sihat..lebih-lebih lagi semenjak suplimen Shaklee dekat dihati Che'Pah amalkan setiap hari.

InsyaAllah, hari ini Che'Pah nak stori mori mengenai NUTRIFERON. Sebelum tu, nak iklan dahululah. Nak tahu iklan pasai apa?..meh klik sini. Baik punya barang!!



NUTRIFERON
-------------------------------------------------------------------------




Apa itu NUTRIFERON?

Nutriferon adalah satu formula Eksklusif dan diPaten oleh Shaklee. Maka ia tidak dijual di kedai-kedai biasa bahkan hanya boleh didapati melalui Shaklee dan pengedar sahnya sahaja.

Nutriferon berperanan untuk meningkatkan tahap imun dan daya tahan penyakit manusia. Dengan pengambilan yang konsisten, suplimen ini bertindak pantas terhadap tubuh badan manusia..Seawal 3-5 hari, anda akan dapat merasakan perbezaannya.

Maka tidak hairan mengapa NUTRIFERON menjadi pilihan utama customers kami, sebagai replacement kpd ubat-ubatan kimia dan mengandungi dadah dirumah mahupun vitamin-vitamin sintetik yang lain..

Nutriferon BUKAN ubat tetapi merupakan remedi untuk kita memiliki Sistem imun dan daya tahan penyakit yang tinggi dalam tubuh.♥ 




Mengapa NUTRIFERON?

Nutriferon menjadi pilihan rakyat Malaysia dan seantero dunia kerana manfaatnya yang pelbagai seperti:

★Mengukuhkan Sistem Imun dalam masa 3 hari

★Melawan kanser & tumor

★ Melindungi drpd Influenza

★ Meringankan stress dan kelesuan

★ Melambatkan penuaan.

★ Mengurangkan Infeksi oleh pesakit2 Hepatitis B&C

★ Membntu mengatasi Masalah2 berkaitan menopaus spt hypertensi, thp kolestrol tinggi, dan kitaran darah agar menjadi lebih baik.

★ Telah terrbukti secara klinikal mengurangkan simptom2 PMS




+++EXTRA BONUS♥♥



*** Sgt mobile dan boleh dibawak kemana2

*** Sgt sesuai bg mereka yang tidak menggemari makan ubat berbentuk pil.

*** Remedi terbaik bagi selsema/batuk/demam/flu yang berpanjangan.




That's all for this entry.
InsyaAllah, panjang umur kita bersiaran lagi.

If anything nak tanya ke..nak maklumat lanjut ke..Adalah sangat-sangat dialu-alukan.

Call/sms sahaja Che'Pah di 0142982830

Free Consultation .


Take Good Care Everyone.




WaAllahualam.

Wassalam



Tuesday, January 8, 2013

Untonglaa!!...

Bismillahirrahmanirrahim..



Apa khabar semua? Che'Pah doakan rakan2 viwers Che'Pah seantero dunia sihat walafiat , amin ya rabbal'alamin..

Hari ni Che' Pah nak cerita mengenai Salah satu produk terlaris Shaklee..HERB LAX

Tapi sebelum tu, Che'Pah nak jemput adik kakak, abang-abang, tuan-tuan,puan-puan untuk join Contest Mudah ni. Klik sini untuk info lanjut ok..




HERB LAX 
--------------------------------------
Manfaat Utama Herb Lax:

#Pembersihan Najis Yang tersekat

#Merangsang Usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najisyang tersimpan lama dalam tubuh kita.

#Membantu masalah sembelit

#Mengempiskan perut

# membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.


--sesuai diambil spt biasa atau dicampurkan dalam aair panas, sbg minuman teh herba--

--sesuai juga diambil oleh lelaki dan wanita dewasa--



sms@whatsapps ChePah untuk konsultansi percuma di 0142982830.


SID id: 913411




p/s: Kenapa Untong ye?
Sebab, Herba Lax boleh tahan lama. Kita hanya perlu consume Herba Lax selama 2 atau 3 kali seminggu sahaja..secara berselang hari. Contoh; hari Isnin dan Khamis setiap minggu.

p r e v i o u s L i N K s

Blog Widget by LinkWithin