AHLAN WASAHLAN

UKHWAHFILLAH

JAZAKUMULLAHUKHAIRAN JAZA'

JOIN US TODAY!! BE AMONG US!! WE ARE PROUD TO BE AMONG THE JUTAWAN FAMILY. LETS SHAKLEE

Saturday, January 5, 2013

Mereka, Sidia dan Aku..

Bismillahirrahmanirrahim..
Moga sahabat viewers yang tersayang mendapat ilham daripada entry hari ini..Mencari Hadiah Istimewa Buat tersayang?

Buat Ibu dan Ayah, Mak mentua dan Pak mentua, Suami/Isteri, Sahabat dan teman...

Inilah delima kita,Infact buntu terus nak fikir beli apa..Nak belikan barang, semua dah beli..dari yang jenis disimpan utk kenangan..hingga yg dipakai hari-hari..

Tetapi berapa ramai dikalangan kita yang terdetik untuk menghadiahkan sesuatu yang lebih memberi kesan jangka panjang Terutamanya dalam bab kesihatan? Kita boleh ubah trend yg ada sejak dr zaman dulu..Kita lah pengubahnya! 

Jika Hari ini kita memilih utk menghadiahkan suplimen buat insan2 istemewa disekeliling kita..Bila mereka consume dan melihat kesan positif..Hidup mereka LEBIH gembira.

Bayangkan..Jika kita hadiahkan barang/baju..Mmg betul, mereka gembira..Tetapi kegembiraan yg kita jelas nampak teserlah pada ketika saat pertama mereka menerima hadiah tersebut.

Jika kita hadiahkan suplimen..Mereka consume, mereka bukan sahaja gembira pada hari pertama mereka dapat hadiah tersebut, malah pada hari2 berikutnya jua..Kerana..Setiap hari, mereka melihat improvement pada kesihatan mereka..

Bonus yang anda dapat?, selain dari gembira melihat mereka sihat..Ialah..Ganjaran pahala.. Kerana bila insan tersayang kita lebih sihat..lebih bertenaga..Pastinya mereka dapat menunaikan ibadah tanpa ada masalah dan aktiviti harian juga dapat dijalani dengan lancar..InsyaAllah..

Mengapa perlu meragui, utk mengubah trend ini..Anda sebenarnya ada pilihan untuk mencari produk paling tepat, selamat, halal dan suci, organik dan berkesan!. SHAKLEE merupakan pilihan paling utama dan SHAKLEE lah jawapannya!! 

Malah, Suplimen Shaklee juga sangat versatile atau multifungsi kerana boleh diconsume oleh seisi keluarga. Untung bukan? Hasilnya, satu family mendapat manfaatnya! InsyaAllah..

Anda boleh Konsult dengan saya untuk maklumat lanjut mengenai produk2 suplimen kesihatan yang disediakan Shaklee atau lawati website rasmi nya disini  


Baiklah, untuk kali ini saya memilih dan mencadangkan kepada anda semua:


 ADVANCE JOINT HEALTH TABLET (aka AJHT) sbg hadiah paling bermakna buat insan-insan teristimewa.


#BAGAIMANA AJHT BERTINDAK?
--------------------------------------------------------------

1) Memberi keselesaan pada sendi

2) Mengekalkan kesihatan tulang rawan

3) Menyokong kesihatan connective tissue


#Add onn OMEGA GUARD dan ALFALFA utk yg mengalami GOUT.

                                             atau
#Add Onn OMEGA GUARD dan OSTEMATRIK untuk kesan maksima bagi kesihatan tulang.gambar kreadit to grup shaklee2uKesan mengamalkan AJHT dan suplimen2 diatas boleh dirasa seawal 5 hari pengambilan, InsyaAllah..

Kenapa sebegitu cepat? Kerana Setiap suplimen kesihatan Shaklee adalah natural dan bukan sintetik. Malah kesemuanya telah melalui proses R&D (penyelidikan) dari semasa ke semasa bagi memastikan kualitinya. Disamping itu, setiap dripadanya telah diuji dan menjadikannya suplimen NO.1 paling mudah menyerap dan bertindak balas dalam tubuh manusia.

ok. sekarang pasti anda tertanya-tanya Mengapa saya memilih Advance Joint Health Tablet untuk anda pada entry ini?

jawapannya:#kerana: Bulan Januari ini, PROMO UNTUK AJHT


-----------------------------------BELI 6 PERCUMA 1----------------------------JOM!! Tgu apa lagi..Inilah masanya!! Masa untuk transform!! dan Masa untuk mengubah tradisi!! 
Sementara Stok masih ada.
SmS@Whatsapp Che Pah 0142982830 


ChePah sedia membantu,insyaAllah...Ok. Cukup dahulu entry hari ini..InsyaAllah akan bersiaran pada hari mendatang.


Salam sayang buat semua.


IKLAN: JOM JOIN GIVE AWAY CONTEST Che'Pah. Klik Disini
WaAllahualamWassalam
No comments:

p r e v i o u s L i N K s

Blog Widget by LinkWithin