AHLAN WASAHLAN

UKHWAHFILLAH

JAZAKUMULLAHUKHAIRAN JAZA'

JOIN US TODAY!! BE AMONG US!! WE ARE PROUD TO BE AMONG THE JUTAWAN FAMILY. LETS SHAKLEE

Saturday, January 26, 2013

SMART CHOICE: GET CLEAN WATER SHAKLEE


In the Name Of Allah..The All Mighthy..

Assalamualaikum..Salam 1 malaysia..


Apa Khabar Semua? Selamat Berhujung minggu ceria, sihat dan cergas bersama keluarga tercinta.. Hari ni Che'Pah nak perkenal Salah satu produk Shaklee yang marvelous lagi..Panapis air Moden..atau namanya GET CLEAN WATER. 

Smartnya produk Shaklee yang ini, kerana sifatnya yang mobile atau mudah alih..Seperti jag air. Oleh itu, ia boleh diletak dan dibawa kemana-mana terutama ketika travel. Jadi, Tak perlu nak beli air minuman/mineral lagi di stesen minyak atau mana2 mart. Sebab anda dah ada pilihan bijak yang lebih menjimatkan dengan GET CLEAN WATER Shaklee ini..Hanya Masukkan air paip..dan semudah ABC 123, air sedia dituras dan boleh diminum dengan SELAMAT!!


Ok.Jom kita kenal produk ni lebih dekat:
 GET CLEAN®  WATER


Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

sila klik pada gambar untuk penglihatan yang optimum
Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.


Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat?
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama
Pilihan Bijak!

Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

                                    sila klik pada gambar untuk penglihatan yang optimumKEISTIMEWAAN GET CLEAN WATER SHAKLEE


SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.
PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.
HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.


MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


Get Clean Water Pitcher Shaklee ada penanda aras berapa kegunaan kita dan bila kita perlu tukar filter.. Kini, kita tidak perlu risau terlupa atau tidak perasan sebab kita akan  sentiasa nampak.. 


Oklah kawan-kawan dan pengunjung setia semua..Setakat ini dahulu yang dapat Che'Pah Kongsikan. Sebelum pengundur diri, Che'Pah nak jemput anda semua menyertai VIVIX GIVE AWAY CONTEST Che'Pah disini. Sudi-sudikan ya kerana Hadiah utama yang LUMAYAN BEST dan 10 hadiah saguhati pon syok juga. Anda semua mempunyai peluang besar sebagai salah seorang pemenang yang Che'Pah cari..JOM!!!


Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk free konsultasi apabila membuat belian dari saya.

CONTACT CHE'PAH di 0142982830
sid id:913411
Fb page: Vita Lovers
Fb profile: Latifah Suleiman

No comments:

p r e v i o u s L i N K s

Blog Widget by LinkWithin