AHLAN WASAHLAN

UKHWAHFILLAH

JAZAKUMULLAHUKHAIRAN JAZA'

JOIN US TODAY!! BE AMONG US!! WE ARE PROUD TO BE AMONG THE JUTAWAN FAMILY. LETS SHAKLEE

Monday, August 3, 2009

Eksiden..

Bismillahirrahmanirrahim..

Sekadar ingin berkongsi..Kemalangan di bawah ni berlaku tidak jauh dr umah mak mertua ku..Tp video ni,bukanlah aku yang ambiknya..tp diperolehi drpd rakan guru disekolah...Mmg tragis bila tengok..Turut sama merasa kesakitan mangsa eksiden tersebut..

Untuk makluman semua, kejadian yang berlaku adalah kemalngan antara lori trella bermuatan besi dgn seorang penunggang motosikal..


video


Sekian shja, untuk entry kali ni...


waAllahu'alam


wassalam


p/s: Utk sound yg lebih baik, try silent/stopkan kan playlists blog ni..yg dekat bawaaaaah sekali...

5 comments:

FirJah said...

Allahuakbar!!!
kak pah rasa nak pengsan tengok...
aduh .. tak tau nak kata apa..
nak nangis pun ada..
masyaAllah ya Rabbi...
wali'azubillah...
moga segala dosanya diampunkan...
macamna keadaan mangsa tu sekarang??

L A T I F A H S U L E I M A N said...

FirJah..
hayatnya sampai disitu shja..Alhamdulillah, walupon dalam kesakitan, arwah sempat mengucap dgn bantuan org2 disitu..
waAllahu'alam

L A T I F A H S U L E I M A N said...

testing...testing...saje nak tgk,recent comment ni berfungsi ke tidak...

ila nursalida said...

allahuakbar...berdebar rasse....

chenta said...

tipah...
tipah...
tipah...
rindunya kt u darling...
buatla ape yg patut ye...
sbb i pun baru lg ni...
xreti apa2 ni..
by the way,ada cntact dgn hajjar lg x?kita dh lame xdgr cite pasal dia...
one more thing,cute la anaknye....gewam tgk

p r e v i o u s L i N K s

Blog Widget by LinkWithin