AHLAN WASAHLAN

UKHWAHFILLAH

JAZAKUMULLAHUKHAIRAN JAZA'

JOIN US TODAY!! BE AMONG US!! WE ARE PROUD TO BE AMONG THE JUTAWAN FAMILY. LETS SHAKLEE

Thursday, March 14, 2013

NUTRIFERON : Penawar Luar Biasa?

Assalamualaikym wbt.
Salam Satu Malaysia
Salam Keamanan
Salam Hormat buat semua warga dunia
dan otai2 Bloggers


Hari ni Che'Pah nak Share Perkongsian PN SHARINI MAT SAAT yang mengalami masalah jangkitan kuman pada hati dan bagaimana beliau mengatasi masalah tersebut dengan... 

NUTRIFERON SHAKLEE

Untuk makluman, Pn Sharini telah ditahan di wad salah sebuah Hopital Swasta Ibu negara selama beberapa hari untuk rawatan rapi. Berikut adalah testimoni beliau:
KUASA SELAWAT+DOA+ USAHA:5 hari warded: masuk 11 botol air dan 3 jenis antibiotic yg kuat melalui suntikan.Liver infection indeks bacaan tinggi iaitu 79. Orang sihat 3 kebawah! Patut rasa teruk sgt. Hari kelima keluar wad dgn indeks yg masih tinggi iaitu 57 dan stop injection antibiotic.( degil nak kuar jugak)


Mula minum NUTRIFERON 1 sachet...
Esok minum lagi 1 sachet...begitulah hingga hari ini 3sachet sejak keluar hospital.Setiap hari ulang alik hospital buat blood test.Amazing! Indeks menurun dgn konsisten....hari ni dah 30! (padahal sebelum tu almost static)Doktor ty apa kamu buat? Adakah kerana kamu gembira boleh balik rumah? Sy tunjukkan NUTRIFERON!


 Sblm minum selawat+doa.Allah izinkan...nutriferon ni perantara usaha! Its really works on me! And its prove by data taken by doc everyday
ALHAMDULILLAH..kini Pn Sharini Mat Saat Berasa lebih segar dan sihat dari semasa ke semasa. Anda juga boleh membaca lanjut mengenai MAGIS NUTRIFERON di SINI.


Untuk Maklumat Lanjut, SERVIS Tip Top dan Khidmat Nasihat Percuma: 


HUBUNGI CHE'PAH di 0142982830

Harga Special menanti anda!

Jom Shaklee !

Wallahualam

Waaslam

bye!No comments:

p r e v i o u s L i N K s

Blog Widget by LinkWithin