AHLAN WASAHLAN

UKHWAHFILLAH

JAZAKUMULLAHUKHAIRAN JAZA'

JOIN US TODAY!! BE AMONG US!! WE ARE PROUD TO BE AMONG THE JUTAWAN FAMILY. LETS SHAKLEE

Monday, March 11, 2013

Ada Apa Dengan E ?


Bismillahirrahmanirrahim


Salam Sayang..Salam Rindu..Salam Aura Positif buat semua pengunjung . Hari ini Che'Pah nak stori mori mengenai:
MISI 1 hari 1 biji VITAMIN E SHAKLEE

Tentu ramai yg nak tahu.. kenapa Shaklee tambah ekstrak biji anggur kat vitamin E tu.. kan kan.... bukan saje suka2 yer... meh kita baca antara kelebihan grape seed extract (ekstrak biji anggur)..

Kuasa antioksidan polifenol adalah 20 kali lebih baik dari vit E dan 50 kali lebih baik daripada vitamin C .. dlm erti kata lain minyak biji anggur ni amat berkesan mengatasi masalah kanser serta amat baik utk awet muda dan utk memelihara kecantikan dan yg best grape seed extract terbukti berkesan menguatkan sistem imun badan, menurunkan paras kolestrol, menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul ..

Yay!! Saya memang sukaaa sangat dengan VITAMIN E SHAKLEE sbb ada 3 dalam 1 tuhhhh.. Vitamin e + selenium + ekstrak grape seed. Berbaloi2 sangat kalau beli...


Selain daripada bagus untuk meningkatkan kecantikan kulit secara holistik, Vitamin E juga amat terkenal sebagai Vitamin Untuk menghangatkan hubungan Suami Isteri. Ini Kerana, Vit E dapat membantu menaikkan keinginan bersama (read: sex) suami dan isteri yang mengamalkan memakannya.

Malah, untuk Set Kesuburan..bagi mereka yang merancang untuk mendapatkan zuriat..Kita disarannkan mengambil Zink (utk meyihat dan mengaktifkan Sperma), GLA (membetulkan hormon suami/isteri) serta Vitamin E untuk menghangatkan hubungan intim.

Jadi Apa tungg lagi??

Masa tidak menunggu kita..

Mulakan hari ini dan contact Che'Pah sekarang Untuk Khidmat Nasihat PERCUMA dan servis TIP TOP di 0142982830 No comments:

p r e v i o u s L i N K s

Blog Widget by LinkWithin