AHLAN WASAHLAN

UKHWAHFILLAH

JAZAKUMULLAHUKHAIRAN JAZA'

JOIN US TODAY!! BE AMONG US!! WE ARE PROUD TO BE AMONG THE JUTAWAN FAMILY. LETS SHAKLEE

Wednesday, September 11, 2013

OSTEMATRIX : Shaklee Calcium Magnesium

(Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas)

Assalaumailum Wbt
Selamat Sejahtera

Salam Sayang..Salam Rindu Buat Semua

ALHAMDULILLAH skrg dah masuk bulan SEPT 2013. Bulan Mac lepas Promo Ostematrix. Bulan Ni CoQ. Tapi..Order OSTEMATRIX bulan ni mmg kencang!! Peehhh..Macam time offer dulu. Sbbnya..Shaklee Lovers yg dah mencuba OSTEMATRIX ni..memang tak pandang belakang lah.Sekali cuba sebotol..Habis stok, order lagi dan lagi..Yang Syok, order yang masuk..Pakat beli Combo dan Tiga botol terus. Che'Pah tanya..awat beli banyak sangat..takut tak habis ja nanti..Owh rupa2nya, mereka ada misi dan visi..Beli 2-3 botol terus utk nak bagi kat mak ayah..mentua..dan bakal mak mentua pun ada..

Bagus3X..Inilah nilai murni yg kita dpt drpd SHaklee..Bukan sahaja sihat tubuh badan diri..malah ikatan famili pon makin ketat..(haiiih, ingat cik V saja je ka kena ketat)..Ikatan famili pon kena ketat juga naaa...heheheheheh


JOM ULANGKAJI Khasiat OSTEMATRIX SHAKLEE
dalam entri yang lepas..Che'Pah ada sebut mengenai Ostematrik Sebagai Salah satu Vitamin Sepanjang Hamil, berpantang dan bagi Ibu2 yang Eksklusif penyusuaan Susu Ibu. Malah Ostematrix Juga Sangat bagus Untuk mereka yang Stress!

Jadi Jom Kita Terjah Apakah Rahsia disebalik OSTEMATRIX SHAKLEE



Ostematrix-Membantu Mengurangkan Risiko Osteoporosis***
Kalsium dan Vitamin D yang mencukupi sepanjang hayat yang merupakan sebahagian daripada diet yang seimbang berupaya mengurangkan risiko osteoporosis. Sebagai tambahan bagi membina tulang dan gigi yang kuat, nutrisi yang terdapat di dalam OsteMatrix berupaya:
  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal*
  • Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf*
  • Menolong mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah eradang dan kemurungan.*

OsteMatrix Membekalkan:

  • 1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi
  • 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
  • 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium

Kaplet bersalut yang mudah ditelan

  • Sajian harian hanyalah sebanyak empat kaplet. Untuk hasil yang lebih baik, ambil dua biji kaplet, dua kali sehari berserta makanan.




KESIMPULANNYA


Jika anda adalah seorang yang mudah STRESS, mudah kejang, ada masalah water retention, sembelit dan pra haid, pastikan anda memberi peluang diri anda mengubah nasib anda dengan Ostematrix.

Jika anda seoarang pengidap BUASIR tegar dan sering mengalami kesakitan atau sembelit setiapkali membuang air besar, Ostematrix menbantu anda dari terus dibelenggu kisah Ngeri itu.



Jika anda seorang yang bekerja dan sering KELETIHAN, ostematrix antara jawapan terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat!

Jika anda seorang IBU MENGANDUNG, ostematrix membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.

Jika anda seorang IBU YANG MENYUSUKAN anak, ostematrix membantu pengeluaran susu anda dengan lebih baik provided prinsip utama penyusuan diamalkan.

Jika anda seorang WANITA dan LELAKI, ostematrix membantu mengurangkan risiko kereputan tulang ( osteoporosis)

Jika anda mempunyai masalah OBESITI (berat badan berlebihan), anda perlukan ostematrix demi memastikan kepadatan tulang anda mengampu tubuh badan anda




Contact Che'Pah for more details Info dan FREE Konsultasi :

0142982830

Siapa2 yang tersenyum and rasa best baca entry ni ..mai la klik LIKE Fb page Che'Pah: Vita Lovers




PROMO SCP?? JOM KLIK SINI





2 comments:

Anonymous said...

Berapa harga sekotak?

latifah suleiman said...

Puan boleh Call/contact/sms/whatsapps Che'Pah di 0142982830

p r e v i o u s L i N K s

Blog Widget by LinkWithin